Samejeoverenskomst

Få sikret jeres fælles ejendele

At købe hus eller lejlighed er en stor investering, og køber man sammen med sin partner, kan det være en god idé at få lavet en samejeoverenskomst.

Professionel rådgivning og udarbejdelse

En samejeoverenskomst, er en kontrakt mellem jer som ejere, der regulerer de praktiske og økonomiske forhold vedrørende ejendommen – både de løbende, og hvis I mod forventning skulle gå fra hinanden. Det er især vigtigt, hvis der er forskel på jeres økonomi, og hvad I hver især bidrager med til købet.

Ejer I ejendommen ligeligt (50/50), er udgangspunktet, at I skal være enige om alt, og det kan være svært, hvis der opstår en konflikt. Derfor kan man ende med at blive låst fast, hvis ikke man har en samejeoverenskomst, der regulerer, hvordan man løser eventuelle konflikter.

Hvad gør I, hvis ikke I er enige om at sælge ejendommen, eller til hvilken pris den skal udbydes til salg? Hvad gør I, hvis I går fra hinanden, og I begge gerne vil overtage ejendommen? Hvad gør I, hvis ingen af jer ønsker, eller har mulighed for, at overtage ejendommen? Og hvordan fordeler I provenuet? Det er alt sammen noget, man regulerer i en samejeoverenskomst.

Samejeoverenskomst

  • NIndledende telefonsamtale
  • NUdarbejdelse af udkast
  • NGennemgang
  • NRåd og vejledning

Kr. 3.495 inkl. moms

testamente

Få en helt uforpligtende samtale

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os eller skrive en e-mail, og det koster ikke noget at spørge.